0722 265 023

Servicii

 Pentru fiecare dintre produsele care fac obiectul activitatii SC. SINEXDIN S.R.L. va punem la dispozitie urmatoarele servicii:

CONSULTANTA

CONSULTANTA IN DOMENIU : telefonic sau direct un reprezentant al firmei va va raspunde intrebarilor dumneavoastra legate de alegerea unei solutii tehnice, practice, functionale a produselor noastre. Daca solutia discutata este agreeata de client se poate trece la pasul urmator.

OFERTARE PRET

OFERTARE PRET: pentru produsele care fac obiectul activitatii noastre va putem face o oferta de pret orientativa, pe baza unei discutii telefonice, sau e-mail. Odata agreeat pretul orientativ se poate trece la faza urmatoare.

MASURATORI

MASURATORI : un reprezentant al firmei se va deplasa la adresa indicata de catre solicitant in vederea efectuarii masuratorilor. In situatia in care masuratorile finale nu sunt efectuate de catre un reprezentant al firmei se va face calculul final al produsului, se confectioneaza produsul dar nu se asigura montajul acestuia.

MONTAJ

MONTAJ; dupa stabilirea pretului final si achitarea unui avans care poate ajunge pana la 80% din valoarea produsului se poate trece la productia si montajul produsului. La finalul montajului, beneficiarul semneaza procesul verbal de predare primire, achita diferenta, primeste chitanta si factura aferenta, primeste certificatul de garantie. Producatorul asigura transportul produselor in vederea montajului.

TRANSPORT

TRANSPORT: pentru produsele noastre puteti opta si pentru asigurerea transportului.

REPARATII

REPARATII : pentru produsele aflate in perioada garantiei se asigura gratuit reparatii daca acestea se incadreaza in termenii garantiei oferite.

 

Sus

Formular de contact rapid